Kurset er udviklet i samarbejde med disse to specialister

Anders Løkke

Specialeansvarlig overlæge

Lungemedicinsk afdeling Sygehus Lillebælt Vejle

Lene Maria Ørts

HU-læge i almen medicin, ph.d.

Samt ekstern lektor ved forskningsenheden for almen medicin, Aarhus Universitet

Om kurset

Kurset er for praktiserende læger med fokus på den tidlige opsporing og diagnosticering af KOL, samt hvordan man i almen praksis differentialdiagnostisk kan skelne mellem KOL og andre overlappende sygdomme. Herefter får du anbefalinger til vurdering af sværhedsgraden af KOL, og hvordan du ud fra dette vælger den rette behandling. Som afslutning, hvorfor en grundig årskontrol er essentiel, herunder inddragelse af inhalationsteknik og non-farmakologiske tiltag såsom rygestop, fysisk aktivitet og rehabilitering. Kurset tager 3-4 timer at gennemføre, og du kan gå til og fra som du har tid.

  • Opsporing og diagnostik af KOL

  • Initial behandling af KOL ift. sværhedsgraden

  • Anden behandling og henvisning til lungemediciner

  • Årskontrol af KOL patienter

Kursets indhold

Kurset er for praktiserende læger med fokus på tidlig opsporing, behandling og årskontrol af KOL patienten. Klik på Gratis forhåndsvisning, opret din profil, og få en gratis forsmag på kurset.

  1. 1

Kursets pris

Pris for en adgang til kurset i 12 måneder. I kan opnå rabat ved køb af flere kurser. Kontakt os på hello@medelearn.dk eller tlf. 2245 7262.

Også et KOL kursus til konsultationssygeplejersken

Der er et MedElearn KOL kursus både til den praktiserende læge og til konsultationssygeplejersken. Så kan klinikken sammen blive fagligt opdateret og overdrage opgaver inkl. selvstændige konsultationer. Klik på kurset og læs om det.