Uddannelseslæger får 50% rabat

Få fuld adgang til kurserne for halv pris, når du er introlæge, læge i hoveduddannelse eller KBU-læge

Bliv helt opdateret med et kursus. Lær af nogle af vores bedste danske specialister med 50% uddannelsesrabat. Gå til det kursus, du ønsker at købe, klik på Køb-knappen og benyt undervejs i oprettelsen denne rabatkode: yl50pct
Uddannelseslæge får 50 procent rabat

Type 2-diabetes: Behandlingsmål og valg af strategi

Et nyt kursus til konsultationssygeplejersken i almen praksis som skal varetage selvstændige konsultationer

Kurset er udviklet til konsultationssygeplejersken i almen praksis med fokus på opfølgning på behandlingsmål samt valg af behandlingsstrategi. Og i særlig grad, hvor du kan og bør sætte ind med brug af den nyeste viden. Kurset er udviklet i samarbejde med diabetes- og konsultationssygeplejerske Hanne Hegedys.
Diabetes- og konsultationssygeplejerske Hanne Hegedys har medvirket i udarbejdelse af kurset

Velkommen til læge Camilla Uhre Jørgensen

En vigtig styrkelse af MedElearns kursusudvikling

Vi er både glade og stolte over at kunne annoncere, at Camilla Uhre Jørgensen den 1. oktober 2021 startede som Clinical Editor i MedElearn. Camilla er uddannet læge og vil arbejde med udvikling af nye e-lærings kurser, samt som Clinical Editor. Camilla skal medvirke til at sikre, at vi til stadighed holder et højt klinisk, fagligt niveau på kurserne.
Læge Camilla Uhre Jørgensen er ansat som Clinical Editor hos MedElearn.

Om kurset Type 2-diabetes: Behandling efter metformin

Udviklet til praktiserende læger, og tager ca. 3 timer at gennemføre

De seneste års forskning her ledt mod mere individualisering af behandlingen til patienter med type 2-diabetes. Dette medfører, at der ikke længere er et naturligt præparatvalg efter metformin. I dette online kursus kan du som praktiserende læger, blive opdateret på mulige behandlingsstrategier hos patienten med type 2-diabetes, med og uden anden komorbiditet.
Kursus Type 2-diabetes: Behandling efter metformin til praktiserende læger

Om kurset Hjertesvigt i almen praksis

Udviklet til praktiserende læger, tager ca. 3 timer at gennemføre

Praktiserende læger har en meget vigtig rolle i behandlingen af hjertesvigt. Derfor er vi glade for at kunne præsentere netop dette kursus, som bl.a. sætter fokus på den diagnostiske udredning af hjertesvigt, nyeste farmakologiske behandlingsprincipper, brugen af NP (BNP/pro-BNP) i almen praksis, samt hvornår patienten skal genhenvises til kardiolog. Kurset er udviklet med udgangspunkt i danske guidelines i samarbejde med Bo Gerdes, praktiserende læge i Hedehusene og Brian Bridal Løgstrup, overlæge dr. med., klinisk lektor, ph.d., Afdeling for hjertesygdomme, Aarhus Universitetshospital.