Læringspakke - nem at implementere

Din klynge kan indgå en aftale med os om et pakkeforløb, hvor et eller flere af vores kurser bliver omdrejningspunkt for et fælles e-læringsforløb. Kurset suppleres typisk med klyngens egne spørgsmål til praksis i medlemmernes klinikker. I får en rapport på besvarelserne, denne rapport foreslår vi, at I evaluerer på et fælles afsluttende møde.

  • Klyngens læger bliver alle opdaterede på et klinisk emne

  • I får en grundig rapportering fra MedElearn

  • Klyngen får samlet feedback fra medlemmerne

  • Nem at implementere i en travl hverdag

"Samarbejdet har været rigtig godt - vi er blevet klogere"

Louise Gudbergsen, praktiserende læge og formand for Ballerup-klyngen: "Vi har alle gennemført e-læringskurset 'Type 2-diabetes: Behandling efter metformin' på MedElearns platform. Vi kunne tage kurset derhjemme, når det passede ind i vores dagligdag og fik fælles læring ud af det. Medlemmerne var meget positive."

Video Thumbnail
1:37

Case: Ballerupklyngen

37 alment praktiserende læger fra Ballerup-klyngen har positive erfaringer med kurset 'Type 2-diabetes: Behandling efter metformin'

Henover sommeren 2021 gennemførte de 37 læger i Ballerup-klyngen kurset 'Type 2-diabetes: Behandling efter metformin'. Som en del af kurset havde klyngen fået indlagt en række spørgsmål, som dannede grundlag for en afsluttende workshop faciliteret af overlæge og professor Filip Kragh Knop. Her fik deltagerne mulighed for at dele viden og erfaringer, samt for at få uddybet og perspektiveret guidelines og høre nyt om studier indenfor specialet.

Valbyklyngen var tilfredse

I forbindelse med at Valbyklyngen i vinteren 2022 gennemførte et fælles forløb var nogle af medlemmerne så venlige at vurdere kurset. Klik på pilen for at se flere bedømmelser.

“Et e-learning kursus du ikke vil gå glip af! Super godt kursus - giver fin indsigt i behandlingsmuligheder og overvejelser ved behandling af type 2 diabetes”

Praktiserende læge i Valbyklyngen om "Type 2-diabetes: Behandling efter metformin"

“Rigtig fin blanding af podcasts of facts. Det kunne være en fordel med endnu flere interaktive cases.”

Praktiserende læge i Valbyklyngen om "Type 2-diabetes: Behandling efter metformin"

“Passende informationsmængde og relevante testspørgsmål”

Praktiserende læge i Valbyklyngen om "Type 2-diabetes: Behandling efter metformin"

Kontakt os

Hør mere om, hvordan vi sammen med jer kan tilrettelægge et forløb målrettet jeres behov.

Peter Bøgkjær, tlf. 2245 7262, pbo@medicalaccess.dk, CEO/partner eller Søren Bennike, tlf. 2912 7043, sbe@medicalaccess.dk, Business Development Manager
Søren og Peter