Klyngepakke - nem at implementere

Din klynge kan indgå en aftale med os om et pakkeforløb, hvor et af vores kurser bliver omdrejningspunkt for et fælles e-læringsforløb. Kurset suppleres typisk med klyngens egne spørgsmål til praksis i medlemmernes klinikker, som så evalueres sammen på det afsluttede klyngemøde. På mødet deltager også vores specialist fra kurset, som vil give feedback på besvarelserne på testspørgsmål og praksis, samt give update på seneste nyt inden for emnet.

  • Klyngens læger bliver alle opdaterede på et klinisk emne

  • I får en grundig rapportering fra MedElearn

  • Klyngen får samlet feedback fra medlemmerne

  • Nem at implementere i en travl hverdag

Case: Ballerup-klyngen

37 alment praktiserende læger fra Ballerup-klyngen har positive erfaringer med kurset 'Type 2-diabetes: Behandling efter metformin'

Henover sommeren 2021 gennemførte de 37 læger i Ballerup-klyngen kurset 'Type 2-diabetes: Behandling efter metformin'. Som en del af kurset havde klyngen fået indlagt en række spørgsmål, som dannede grundlag for en afsluttende workshop faciliteret af overlæge og professor Filip Kragh Knop. Her fik deltagerne mulighed for at dele viden og erfaringer, samt for at få uddybet og perspektiveret guidelines og høre nyt om studier indenfor specialet.

"Samarbejdet har været rigtig godt - vi er blevet klogere"

Louise Gudbergsen, praktiserende læge og formand for Ballerup-klyngen: "Vi har alle gennemført e-læringskurset 'Type 2-diabetes: Behandling efter metformin' på MedElearns platform. Vi kunne tage kurset derhjemme, når det passede ind i vores dagligdag og fik fælles læring ud af det. Medlemmerne var meget positive."

Video Thumbnail
1:37

Kontakt os

Hør mere om, hvordan vi sammen med jer kan tilrettelægge et forløb i jeres klynge.

Peter Bøgkjær, tlf. 2245 7262, pbo@medicalaccess.dk, CEO/partner eller Søren Bennike, tlf. 2912 7043, sbe@medicalaccess.dk, Customer relation manager.
Søren og Peter