Kurser udviklet sammen med danske specialister efter gældende klinisk praksis


  • Du får en opdatering på den seneste kliniske viden forankret i gældende guidelines.
  • Lettilgængelig e-læring med oversigter, videoer, podcast og cases.
  • Repetition af emnet med faglige test undervejs.
  • Certifikat når kurset er gennemført.

MedElearns kursusudviklere

Alle MedElearn kurser udvikles i samarbejde med en eller flere specialister.

I spidsen for dem er Jan Andreasen, partner, læge & Chief Clinical Editor. Jan har 25 års erfaring inden for sundhedsfaglig kommunikation.

Om os

MedElearn er e-læring til læger og sygeplejersker. Kurser udviklet efter gældende guidelines i samarbejde med danske specialister.

MedElearn er en uafhængig, digital læringsplatform, hvor vi tilbyder kurser til læger, sygeplejersker og sundhedsprofessionelle. Alle kurserne er alle udviklet i samarbejde med læger og sygeplejersker. MedElearn er finansieret ved salg af kurser og abonnementer. MedElearn er en del af Medical Access som er 100% ejet af de 3 stiftere Jan Andreasen, Charlotte Knudtzen og Peter Bøgkjær. Formålet er at facilitere og understøtte efteruddannelse, læring og træning til læger, sygeplejersker og sundhedsprofessionelle, for at forbedre patientbehandling og folkesundheden. Kontakt Peter Bøgkjær for at høre mere, [email protected], tlf. 2245 7262.

Modtag nyheder om kurser

MedElearn kurser er forbeholdt læger, sygeplejersker og sundhedsprofessionelle

* påkrævet
 
 
 
 

Når du tilmelder dig bliver du oprettet i vores mailsystem. Herfra bliver der sendt mails ud til at holde dig opdateret om bl.a. nye kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bunden af vores e-mails. For information om vores privatlivspolitik bedes du besøge vores websted.